Kako doći do naših voda?

Do naših jezera možete stići na više načina - vlastitim motornim vozilom, biciklom ili javnim prijevozom. Od javnog prijevoza tu je međugradska autobusna linija Samobor - Strmec - Črnomerec. Najbliža autobusna stanica je u centru Strmca.

Autocestom do Svete Nedjelje

Vlastitim motornim vozilom najjednostavnije stižete autocestom Zagreb - Samobor - čvor Sveta Nedjelja i potom lokalnom cestom do centra Strmca gdje se prodaju ribolovne dozvole, te dalje do naših jezera. Put koji povezuje jezera je kvalitetno i redovito održavan. Na interaktivnoj karti možete vidjeti detaljan prikaz dolaska na naša jezera i obalu rijeke Save.

Od centra Strmca do jezera i rijeke Save

Od centra Strmca do jezera vodi cesta Vladimira Nazora do kapelice (dolje - prva slika) i dalje desno do nogometnog igrališta (dolje - druga slika).

Desno od igrališta se razdvaja put za Obalu rijeke Save (dalje desno) ili jezera - put koji obilazi igralište i vodi prema nasipu kod potoka Rakovica.

 

Interaktivna karta

Na interaktivnoj karti možete slijediti put od Prometnog čvora Sveta nedjelja (autoput za Breganu), kroz Strmec do naših jezera.

Kartu Google Maps možete pomicati u svim smjerovima, uvečavati i smanjivati.

 

Kampiranje je dozvoljeno:

Uz jezero 1 i 2 dozvoljeno je kampiranje za ribiče sa kupljenom ribolovnom dozvolom i prethodnom najavom ribočuvaru. Za detalje se možete raspitati u prostorijama Društva.

 

Uređeni sadržaji uz jezera:

U sklopu naših akcija čišćenja i uređenja jezera i okoliša, na našim glavnim jezerima postavljene su klupe, koševi za smeće, roštilji, nadstrešnice... Svi ovi sadržaji i oprema postavljeni su da bi se naši posjetitelji - ribiči i njihove obitelji osjećali ugodnije.

Ostali sadržaji u blizini:

Osvježiti se možete u nojboljem kafiću TE-RO (Kod Fabeka) u centru Strmca kod rotora, u čijoj trgovini možete kupiti i namirnice i piće.