SRD Štuka Strmec

O nama

SRD Štuka Strmec

Sportsko ribolovno društvo Štuka Strmec aktivno djeluje od 1991. godine na području Zagrebačke županije, a za svoj uspješan rad kroz godine dodijelili smo više zaslužnih priznanja, kao što smo i dobitnici mnogih priznanja.

Uz navedeno prepoznati smo i kao čuvari prirode, te nam je dodijeljena Ribolovna zona Strmec, koju čuvamo, unaprjeđujemo i održavamo učestalim akcijama.

Naše ribolovno društvo redovno se pojavljuje na ribolovnim natjecanjima, gdje se ostvaruju vrhunski rezultati, osobito naših najmlađih natjecateljskih ekipa, a samim time naši natjecatelji su višestruki prvaci u ligama i ostalim sportsko ribolovnim natjecanjima.

Rad sa mladima

Posebna pažnja se pridaje radu sa našim kadetima, čiji se broj povećava svake godine, a u svrhu popularizacije ribičkog sporta krenuli smo sa organiziranjem Kupa kadeta Zagrebačke županije, koje se ujedno i održava na našim vodama.

Natjecanja u sportskom ribolovu

Tijekom godine naše ribolovno društvo organizira više natjecanja u različitim sportsko ribolovnim disciplinama, pa se tako na našim vodama održavaju natjecanja u lovu udicom na plovak, šaranskom i feeder ribolovu, kao i druga ribolovna natjecanja.

Aktivnosti SRD Štuka Strmec

Akcije poribljavanja i briga o ribljem fondu u našoj ribolovnoj zoni jedna je od naših glavnih zadaća u koju su uključeni svi članovi.

Ovakve akcije održavamo nekoliko puta godišnje i bitne su za bogat ulov, a samim tim i zadovoljstvo članova i gostiju na našim vodama.

Tu su također i akcije uređenja okoliša naših jezera i ribolovne zone, popratnih sadržaja oko naših jezera sa potrebnom opremom kako bi se ribiči, posjetitelji, izletnici i njihove obitelji mogli kod nas osjećati što ugodnije.